Aanmelden met

Over WinWindeals?

Ik ben een ondernemer – net als jij. Uit eigen ervaring weet ik dat er vaak grote reclamebudgetten nodig zijn om klanten te werven. Budgetten die voor ons, de MKB’er en zzp’er vaak niet voorhanden zijn. Bovendien – wat levert traditioneel adverteren eigenlijk op? Henry Ford zei het al: ‘Slechts de helft van het reclamebudget is doeltreffend. Je weet vooraf echter niet welke helft dat is.’

 

Zo ontstond het idee om ondernemers op een slimmere manier met elkaar in contact te brengen. Een manier die het mogelijk maakt om gratis te adverteren. Je betaalt pas als het ook echt werkt.

 

Wat is onze visie?

WinWindeals is een jonge start up en het lijkt me geweldig om een groot verkoopplatform voor ondernemers te realiseren. Een platform waar je onderdeel bent van een groep gedreven ondernemers die een stap verder willen zetten om zichzelf en hun bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Ik vind het fantastisch als je erbij bent!

 

WinWin staat voor onze filosofie in zaken doen. Wij willen succesvolle deals voor iedere ondernemer in Nederland. En voor zijn prospects en zijn klanten.

 

Wie is de oprichter van WinWindeals?

WinWindeals is een initiatief van Pascal Evertz.

LinkedIn