Aanmelden met

Wil jij je angsten voorbij

Wil jij je angsten voorbij

Wordt geleverd in 5 dagen
van
850,- p.Dagdeel

Ben je ondernemer? Manager? Directeur? Ondernemende manager? Loop jij met dilemma’s rond in je zakelijk en/ of privé leven? Wil je daar voorbij gaan? Wil je die opgelost hebben? Wat nou als je dat zou kunnen oplossen in een week? Of een weekend? Geen langdurige trajecten, maar snelle en effectieve oplossingen.

Ik ben hypnotiseur en hypnotherapeut. Ik heb jaren ervaring in ondernemers hun (levens) doelen en wensen te realiseren. Iets wat ze daarvoor nog niet konden omdat ze belemmerd werden door angsten. Een angst, een belemmering.

Hypnose werkt zeer krachtig en zorgt voor meer zelfvertrouwen(de sleutel naar succes en creativiteit). Door de belemmeringen zaten de ondernemers zowel persoonlijk als zakelijk vast. Met de kennis en kunde over de jaren vergaard en dankzij hypnotherapie zijn veel ondernemers hun angsten en belemmeringen voorbij gegaan.

Het is een traject. Je wordt getraind, gecoacht en gehypnotiseerd om niet alleen van je angsten en belemmeringen af te komen, maar ook om meer succes, geld en creativiteit te krijgen. In drie tot vijf sessies zul je merken dat alles mogelijk is.

Maar liefst 93% van de ondernemers hebben geen belemmeringen meer na hypnotherapie. Hypnose is de meest effectieve methode(wetenschappelijk onderzocht en bewezen).

Geef een reactie