Aanmelden met

W4P Sparring

W4P Sparring

Wordt geleverd in 3 dagen
van
329,- p.Dagdeel

Als je jezelf herkent in het profiel van mij is er een grote kans dat je het juiste advies krijgt voor wat je nodig hebt. Een persoonlijke kennismaking? We kunnen ook eerst even bellen.

De essentie van dit gesprek is dat je de sessie begint vanuit de juiste intentie voor jezelf en je organisatie. Mijn aangeboren intuïtie zet ik in om te bepalen wat je nodig hebt.

Ik ben hierdoor in staat door alles in de juiste perceptie te plaatsen en de kern te raken van jouw vraagstuk en je context. We gaan direct aan het werk.

Vertrouwelijkheid en privacy zijn voor mij vanzelfsprekend. Ik doe niemand mededelingen over de inhoud van een traject, en ik ben daar erg secuur op. Zonder deze integriteit zou mijn bedrijf niet kunnen en mogen bestaan. Veiligheid betekent ook dat je weet wat je aan mij hebt. Ik ben helder en geef een ongecompliceerde uitleg, anders kom je niet verder.

Een sparringsessie is bedoeld om je vraagstuk en ideeën eens te meten en door een objectieve blik onder de loep te nemen. Het kan zijn dat je met plannen rondloopt die je graag wil doorspreken voordat je ze lanceert. Of je twijfelt over de details die je product of dienst juist onderscheiden in de markt. Hoe kan je een dienst het best klantgericht maken. Hoe wil je een promotie aan gaan pakken. Hoe professionaliseer ik mijn bedrijf verder om een serieuze speler te worden. Je hebt innovatieve ambities en wilt dat eens bespreken. Je zoekt naar nieuwe mogelijkheden, of je zit vast in je denken.

Frustraties hebben de overhand en je komt niet tot een overwogen beslissing. Kortom, eigenlijk alle vraagstukken wat de marketing en sales in je organisatie kan bevorderen kun je bij mij neerleggen. Door een plan te toetsen vanuit een objectieve mening zal je vertrouwen in de haalbaarheid aanzienlijk vergroten, en vertrouwen genereert tenslotte betere resultaten. Het is al meermaals voorgekomen dat in één gesprek een vraagstuk voldoende beantwoord was om zelf verder te kunnen.

Deze sparringsessies hebben een gesprekstijd van ca. 1,5 tot 2 uur op je bedrijfslocatie en gaan samen met ca. 1,5 uur ondersteuning op afstand.
Je investering is slechts € 175,- exclusief 21% BTW.

Geef een reactie