Aanmelden met

Vertel jouw verhaal met een 2d geanimeerde uitleg video!

Vertel jouw verhaal met een 2d geanimeerde uitleg video!

Wordt geleverd in 18 dagen
van
1.250,- p.Stuk

Binnen 60-90 secondes creër ik het ‘aha’ moment bij jouw kijker, en dat is belangrijk want internet gebruikers zijn tegenwoordig steeds sneller afgeleid en hebben steeds minder tijd (de gemiddelde aandachtsspanne van internet gebruikers is 6,25 seconden! Korter dan het geheugen van een goudvis!)

Met een uitlegvideo kan jij hun aandacht in die eerste cruciale secondes grijpen en zo jouw geweldige product, visie of dienst super snel duidelijk te maken! En het mooie is dat je de uitlegvideo via verschillende kanalen kan verspreiden, om zo meer mensen te bereiken en hen jouw verhaal te laten beleven!

Ik creër handgetekende uitlegvideos die jouw verhaal in een leuke, speelse en aantrekkelijke manier vertelt. Ik geloof niet in one-size-fits-all, dus ik wil jou en jouw verhaal eerst leren kennen. Op deze manier kunnen we samen jouw verhaal op de beste manier uitleggen en kan ik jouw passie en persoonlijkheid overbrengen in de animaties.

Hoe ik werk:

– Ik leer jou, jouw passie en jouw verhaal eerst goed kennen in een in uitgebreid gesprek via skype.

– Op basis van jouw verhaal schrijf ik een duidelijk verhaallijn die jouw verhaal in 60 secondes op een effectieve en aantrekkelijke manier overbrengt terwijl we duidelijk jouw identiteit hierin vertalen.

– Zodra jij hier blij mee bent ga ik aan de slag met de tekeningen en het storyboard.

– De volgende stap is de voice-over: wil je hem in het Nederlands of Engels? Ik heb een aantal stemmen in mijn portfolio, mocht je een andere stem willen gebruiken of jouw eigen stem, dan kan ik dat regelen (stemmen buiten mijn portfolio zijn geen onderdeel van deze deal).

– Dan is het moment daar om aan de magie te werken. Zodra de voice-over, storyboard, verhaallijn en stijl van tekeningen zijn afgetikt, ga ik aan de slag om alles tot leven te laten komen!

– Ready to launch! Ik stuur je de hoge resolutie MP4 op zodat jij je verhaal de wereld in kan sturen!

Alle onderdelen zijn inclusief in deze deal (behalve externe voice-overs buiten mijn portfolio). Ook doe ik 1 revisie ronde, zodat ik jou het beste van het beste kan geven!

Geef een reactie