Aanmelden met

Persoonlijke bedrijfsfilm voor o.a video marketing

Persoonlijke bedrijfsfilm voor o.a video marketing

Wordt geleverd in 5 dagen
van
705,- p.Stuk

Video is een belangrijk deel van online marketing. Zowel Google als Facebook geeft de voorkeur aan video en YouTube is ’s werelds een-na-grootste zoekmachine. Een korte bedrijfsfilm op uw website en sociale kanalen is dan ook belangrijk. Om het overzichtelijk en betaalbaar te houden introduceert Cropped Media het 90 Seconds Business View concept. Korte bedrijfsfilms met een persoonlijk randje. Makkelijk, snel en effectief!

De korte bedrijfsfilms van 90SBV View pakken het anders aan dan de meeste bedrijfsfilms. Omdat wij de video’s conceptueel benaderen komen veel kosten te vervallen. Zo wordt het inzetten van een bedrijfsfilm voor iedereen toegankelijk. Ook voor ZZP-ers!

Over de lengte van de video’s is goed nagedacht. Met 90 seconden zit 90SBV precies voor het moment waar kijkers hun interesse beginnen te verliezen, maar is er nog wel de tijd om de boodschap helder over te brengen.

De bedrijfsfilms worden persoonlijker door de mensen zelf aan het woord te laten. Het verhaal dat gecreëerd wordt fungeert als rode draad van de video. Hier worden passende beelden bij gezocht, niet andersom.

Het resultaat: een persoonlijke, duidelijke en effectieve bedrijfsfilm.
Neem contact op voor een voorbeeld. 

€20,- extra korting bij sociaal delen!

Geef een reactie