Aanmelden met

Ontzorgen boekhouding voor de ZZP’er en het MKB

Ontzorgen boekhouding voor de ZZP’er en het MKB

Wordt geleverd in 5 dagen
van
89,95 p.Maand

Met de dienstverlening van mijn Administratiekantoor en Personeelsdiensten wil ik de ondernemer ontzorgen, adviseren en ondersteunen. Hierbij is het uitgangspunt: “De ondernemer kan weer ondernemen en is voortaan op Zondag Vrij”

Wij verzorgen de volledige financiële administratie (inclusief belastingaangiften) voor een vast maandbedrag vanaf € 89,95. Wij maken hiervoor gebruik van een online web-omgeving, zonder de kwaliteit van onze dienstverlening en onze signalerende en adviserende rol uit het oog te verliezen. Wij bieden dus een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma inclusief boekhouder in één betaalbaar product – zonder verrassingen achteraf.

We richten ons op de (startende) ZZP’er, het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op non-profit organisatie. Desgewenst nemen wij ook vrijwel alle administratieve personeelsprocessen over die tot de HR-administratie behoren. Denk hierbij aan werving en selectie, instroom, doorstroom en uitstroom van personeel, ziekteverzuimadministratie, verzuimbegeleiding en salarisadministratie.

Geef een reactie