Aanmelden met

Mooie responsive WordPress website laten maken

Mooie responsive WordPress website laten maken

Wordt geleverd in 14 dagen
van
923,- p.Stuk

Wat wij zien is dat de online aanwezigheid van een bedrijf cruciaal is wanneer je wilt overleven. Mensen vergelijken en kiezen hun dienstverleners online. Zo simpel is het. Als je geen goede online aanwezigheid hebt hoor je er in deze tijd niet meer bij. Vooral een website die geschikt is voor mobiel en die jouw bedrijf op een pakkende manier presenteert is essentieel.

Punt is dat zo’n website ook niet al te veel geld moet kosten. Voor de gemiddelde ondernemer zijn er teveel andere kosten. Die hebben geen geld voor een custom design van duizenden euro’s maar er is wel net wat meer nodig dan een standaard layout kiezen op basis van een minimaal aan te passen standaard template.

Onze websites zijn hiervoor een oplossing. Ze stralen professionaliteit uit, zijn geschikt voor mobiele apparaten en zijn betaalbaar voor de gemiddelde ondernemer. We werken op basis van WordPress en hebben een systeem opgezet waar jij zelf de onderdelen van je pagina’s kan selecteren.

We werken met Informatie Modules, Extra Modules en Marketing Modules. Voor elke pagina van je website kan je er 5 kiezen. Je hebt daardoor meer vrijheid in het kiezen van dat gene wat op je website komt. Het resultaat is een mooie website die een goede basis vormt om via online kanalen meer klanten binnen te halen.

Wij komen graag met je in contact om je wensen te bespreken.

Geef een reactie