Aanmelden met

Financieel maatwerk voor het MKB of zzpér

Financieel maatwerk voor het MKB of zzpér

Wordt geleverd in 1 dagen
van
50,- p.Uur

Naast ruime ervaring in een internationale omgeving in het zelfstandig verwerken van de financiële administratie, ben ik mede door mijn werk als economiedocent voor leerlingen met gedrags- en leerproblemen, goed in staat om naast mijn administratieve taken ook buiten de kaders te denken en doen.

Niet alleen oog te hebben voor het administratieve proces, maar ook bewust te zijn van de belangen van zowel de in- als ook externe klant zonder hierbij het resultaat uit het oog te verliezen.

Graag wil ik ook met mijn analytisch inzicht, aanpassingsvermogen en klantgerichtheid uw organisatie helpen met uw administratieve- en/of capaciteitsvraagstukken. Dit kan op zowel tijdelijke/projectbasis of op structurele wijze.

Mijn specialiteiten zijn: MKB boekhouding, docent economie en aangifte IB en BTW , computer boekhouden. Kennis van de volgende software systemen: Afas, Exact, SAP

In de maand april vraag ik niet 50 euro (exclusief B.T.W.) maar 45 euro per uur voor mijn diensten. Op verzoek en afhankelijk van uw aangifte kan ik een totaal bedrag voor u inschatten. 

Geef een reactie