Aanmelden met

Gratis gesprek, voor een positievere blik op het leven!

Gratis gesprek, voor een positievere blik op het leven!

Wordt geleverd in 3 dagen
van
0,- p.Stuk

In het leven maakt iedereen dingen mee die je vormen tot de persoon die je vandaag bent. Soms kan je hierdoor anders in het leven komen te staan dan je eigenlijk zou willen.

Ik bied me aan om een luisterend oor te zijn voor wat er in je leven speelt en om je zo nodig tips te geven, voor een heldere blik. Ik wil je wat extra steun geven om zo positiever in het leven te staan.

Wat wil je veranderen?
– Een negatieve blik?
– Een mental breakdown?
– Meer spiritueel inzicht?
– Knopen doorhakken in je loopbaan?
– Depressie verhelpen?
– Negatieve gevoelens loslaten?
– Een bredere kijk op je leven?
– Geldzorgen bespreken?
– Een overledend persoon emotioneel verwerken?
– Hulp voor een vervulder leven?
– Meer betekenis vinden in je leven?

Natuurlijk heb ik niet alle antwoorden hierop ik kan ik ook zeker niet geven. Wat ik wel kan doen is je in de juiste richting sturen zodat je uiteindelijk zelf tot jou antwoorden komt.

Ik ben Gijs, een jongeman van 26 jaar. Tot op heden Cursussen over filosifie en spiritualiteit eigen gemaakt en veel hierover gelezen en ervaren. Ik heb inmiddels een aantal mensen op weg geholpen om uit een negatief dal te komen en begeleidt in het vinden van rust en vrede.

Er bestaat geen verkeerd of onjuist moment om je leven weer zin te geven. Je kunt echt op elk gewenst moment je leven weer een positieve draai geven. Een nieuwe start begint klein en kan tot grote ervaringen leiden.

Wacht niet langer en neem contact met me op! Stuur even een bericht en u zult een reply mail van me ontvangen.

Goeie groet – Gijs

Geef een reactie