Aanmelden met

Google Analytics implementatie & analyse

Google Analytics implementatie & analyse

Wordt geleverd in 7 dagen
van
495,- p.Stuk

Google Analytics is voor veel bedrijven vaak dé manier om de resultaten van hun (online) marketing inspanningen te meten. Het is hiervoor wel belangrijk dat Google Analytics goed is ingericht en dat je er op de juiste manier nuttige informatie uit kan halen.

Google Analytics is gratis en het is niet moeilijk om te installeren op je website. Maar wat moet je daarna doen? Hoe benut je het beste de mogelijkheden van Google Analytics? Veel startups hebben dezelfde vragen:

  • Hoe meet ik de doelen van mijn website goed in Google Analytics?
  • Hoe kan ik Google Analytics gebruiken om meer klanten te krijgen?

Speciaal voor leden van WinWinDeals help ik met het ‘professionaliseren’ van je webanalytics. Het resultaat is dat je meer gevoel krijgt met ‘wat er allemaal gebeurt op je website’ en waar je je op moet focussen om betere resultaten te behalen.

Voor € 249,- richt ik Google Analytics zo voor je in zodat je kan vertrouwen op goede data. Daarnaast doe ik een uitvoerige analyse op verschillende vlakken n.a.v. de doelstellingen van je website.

Het resultaat is een rapport met aanbevelingen, fouten, tips & trucs die je de komende maanden ‘sturing’ zal geven op het online vlak. Je weet waar je nu staat, waar je naartoe moet en hoe je dit moet doen.

Deze actie is alleen te bestellen via WinWindeals. Bij vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie of om te sparren over je huidige online marketing strategie!

Geef een reactie