Aanmelden met

Expert review & conversie optimalisatie

Expert review & conversie optimalisatie

Wordt geleverd in 5 dagen
van
450,- p.Stuk

Als ambitieuze ondernemer is het natuurlijk erg belangrijk om online gevonden te worden tussen al uw concurrenten. Vanzelfsprekend investeert u in verschillende marketing initiatieven, waardoor steeds meer potentiële klanten uw inmiddels weten te vinden: heel goed! Maar.. Helaas, gevonden worden is slechts stap 1 naar betere prestaties. Hoe gaat u er voor zorgen dat de mensen die uw webshop gevonden hebben ook omgezet worden naar converterende klanten? Het antwoord op deze vraag is door middel van conversie optimalisatie. Conversie optimalisatie verhoogt de effectiviteit van je website zodat het resultaat verbetert zonder dat het aantal bezoekers hoeft toe te nemen!

Samen met jou analyseren we de bottlenecks en bekijken we de bottlenecks via GA. Hierbij is het integreren van alle Google tools op jouw website mogelijk. Van daaruit kunnen we doelstellingen en hypothesen opstellen en stel ik een meetplan op.

Als expert ben ik werkzaam bij een online consultancy marketingbureau en werk ik dagelijks met klanten. Ik kan een expert review afleveren (een review waarbij ik gedetailleerd op zoek ga naar knelpunten, die tot bepaalde fricties kunnen leiden voor jouw bezoekers) of het gehele proces van conversie optimalisatie.

Met jarenlange ervaring in online conversie optimalisatie (tevens mijn scriptie en thesis m.b.v. conversie optimalisatie geschreven) kom ik tot oplossingen voor jouw bottlenecks en dat zal leiden tot meer conversie.

Geef een reactie