Aanmelden met

E-Mail Marketing voor uw bedrijf

E-Mail Marketing voor uw bedrijf

Wordt geleverd in 5 dagen
van
1.788,- p.Jaar

Wij zijn gespecialiseerd in email marketing voor uw bedrijf. Samen met u maken wij een mooie nieuwsbrief op die we versturen naar uw relaties. Hier hebben wij een behoorlijke expertise in opgebouwd. Wij kunnen u daarom goed helpen zodat u de juiste klanten aan u weet te binden.

Wij werken met het bekende MailChimp, een makkelijk en overzichtelijk programma. Uit dit programma halen wij ook heldere analyses voor verder gebruik.

Maar waarom nou ‘de Marketing Koning’?
Dat is een knipoog naar de goedkopere bedden-specialist, de lampen-gigant en andere winkels. Want ook in de online wereld moet er een “prijsvechter” zijn. En dat zijn wij! Leergierig, jong en natuurlijk scherp geprijsd! Wilt u mee over ons weten, klik dan hier.

Hoe scherp dan?
Omdat wij trots zijn op onze prijzen en ook durven te zeggen dat we kwaliteit leveren, vinden wij het niet erg om onze prijzen zo op de website te zetten. Wij werken met een jong team van professionele en creatieve mensen en kunnen u daarom nieuwsbrieven aanbieden voor slechts € 149,- (excl. BTW, per 12 stuks)! En omdat wij zo zeker zijn van onze zaak bieden wij nu een pakket aan waar u de eerste 6 maanden slechts €99,- (excl. BTW, per 12 stuks) betaalt per nieuwsbrief! Ons Sales-team kan u hier alles over vertellen.

Dat noemen wij nou scherp, want bij de concurrent betaalt u al snel € 250,- tot wel € 450,- per nieuwsbrief!

Geef een reactie