Aanmelden met

Bescherm uw merk, bedrijfsnaam of logo!

Bescherm uw merk, bedrijfsnaam of logo!

Wordt geleverd in 1 dagen
van
540,- p.Stuk

Op dit moment kan een willekeurige onderneming uw bedrijfsnaam of productnaam registreren als merk voor uw producten of diensten. Zoiets gebeurt vaak zonder opzet, maar een kwaadwillende concurrent kan dit ook: Een naam of logo als merk vast laten leggen.

Vanaf dat moment kunt u elke dag een brief verwachten waarin men u vriendelijk verzoekt uw bedrijfsnaam, merknaam of uw logo niet meer te gebruiken. Dus moet u ook uw website aanpassen. De naam of logo van uw verpakkingen laten halen. U bent zich hier misschien niet van bewust of hebt er zelfs nog nooit aan gedacht. Als merken-specialist heb ik het echter al vaak meegemaakt.

Gelukkig is er een simpele oplossing om al deze vervelende situaties te voorkomen. Helemaal belangrijk als u internationaal verkoopt! Deponeer uw bedrijfsnaam en logo als merk. U bent dan de komende 10 jaar eigenaar van uw merk en niemand die daar misbruik van kan maken: U was de eerste die het merk registreerde.

De kosten hiervan zijn slechts € 54 per jaar inclusief mijn dienstverlening voor bescherming in de Benelux of slechts € 135 per jaar voor de hele EU!

Geef een reactie